betine giriş betine

AK Partili Burhan Kayatürk’e yoğun ilgi

AK Parti Van Milletvekili Adayı ve MKYK Üyesi Burhan Kayatürk, seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde yoğun ilgi görüyor.

Siyaset Yayın: 27 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 27.04.2023 18:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

  14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimden dolayı çalışmalarını sürdüren Burhan Kayatürk, kentin dört bir yanında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Kent merkezinde ve ilçelerde aralıksız programlar gerçekleştiren Milletvekili Adayı Kayatürk, bugün de Erçek Mahallesi’nde kahvaltı programına katıldı. Kanaat önderleri ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda talepleri de dinleyen Kayatürk, ev ziyaretlerinin ardından parti binasına geçti.

  Teşkilatta önemli buluşma

  Kayatürk, AK Parti’nin önceki dönem ilçe başkanlarından Yavuz Kuşan ile birlikte AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Eski teşkilat üyeleriyle oldukça verimli bir toplantı gerçekleştiren Burhan Kayatürk, partililerle seçim çalışmaları ve parti stratejileri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

  Toplantıdan sonra parti binasına gelen vatandaşların destek ve taleplerini de dinleyen Kayatürk, daha sonra beraberindeki kalabalık bir grupla İpekyolu Seçim Bürosuna yürüyerek geçti. Yol boyunca halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Kayatürk, seçim bürosunda ise partiye destek veren vatandaşlarla buluştu.

  Kayatürk, seçim bürosunun ardından cadde üzerindeki esnafı da ziyaret ederek bol kazançlar dileyerek taleplerini dinledi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.