betine giriş betine

AK Parti Milletvekili Kayatürk: “Esnafın derdi bizim derdimizdir”

AK Parti Van Milletvekili ve MKYK Üyesi Burhan Kayatürk esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Siyaset Yayın: 23 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 23.05.2023 15:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

 

  AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, şehrin farklı noktalarında esnafı ziyaret ederek taleplerini dinliyor, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanı seçiminde Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek sözü alıyor. AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, beraberindeki heyet ile esnafı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Esnafın dile getirdiği sorun ve talepleri dinleyen Kayatürk, “Esnafın derdi bizim derdimizdir. Biz sizlerden aldığımız talepleri, istek ve önerilerinizi her zaman ilgili makamlara taşıdık ve taşımaya devam edeceğiz. Sorunlara çözüm bulmak ve şehrimizin ekonomik koşullarının daha iyi olabilmesi için hepimiz canla başla çalışmaktayız. Esnafımızın işlerinin yolunda olması ve yüzünün gülmesi bizler için son derece önemlidir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.