betine giriş betine

HÜDA PAR, 5 ilçede daha belediye başkan adayını açıkladı

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), 31 Mart yerel seçimlerinde Van'ın ilçelerinde yarışacak adaylarını açıkladı.

Siyaset Yayın: 21 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 21.02.2024 09:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Bu kapsamda Edremit’te Erdal Sümen, Bahçesaray’da İskender Botan, Çatak’ta Muhammet Gültepe, Gürpınar’da Fevzi Doğan ve Özalp’ta Seyithan Erçiçek Belediye Başkan adayı oldu.

 

EDREMİT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERDAL SÜMEN KİMDİR?

1990 yılında Van'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Van'da tamamladı. Arel üniversitesi Mali Müşavir Yardımcılığı eğitimi aldı. Yükseköğretim Eğitimine Bilgisayar Programcılığı bölümünde devam etmektedir. Özel bir şirkette yönetici olarak çalışıyor. AFAD gönüllüsü olarak çalışmalarına devam eden SÜMEN sivil toplum ve insani yardım kuruluşlarında çalışmaları oldu. HÜDA PAR ile aktif siyasete başladı. Farsça ve Kürtçe bilen Sümen, Evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

BAHÇESARAY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İSKENDER BOTAN KİMDİR?

1985 yılında Van’da doğdu. ilk ve orta öğrenimini Van'da tamamladı. 2007 yılında ticarete başlayan Botan, mobilya imalatında halen hizmet vermektedir. Sivil toplum ve insani yardım kuruluşlarında çalışmaları oldu. HÜDA PAR ile aktif siyasete 2013 yılında başlayan Botan, Tuşba İlçe Başkanlığında İlçe Başkan Yardımcısı görevinde bulundu. Kürtçe bilen Botan, evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

ÇATAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUHAMMET GÜLTEPE KİMDİR?

1980 yılında Van'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Van'da tamamladı. 2004 yılında beyaz eşya sektöründe ticarete başlayan Gültepe, halen beyaz eşya sektöründe hizmet vermektedir. Sivil toplum ve insani yardım kuruluşlarında çalışmaları oldu. HÜDA PAR ile aktif siyasete 2013'te başladı, Edremit İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Kürtçe bilen Gültepe, evli ve 4 çocuk babasıdır.

 

GÜRPINAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FEVZİ DOĞAN KİMDİR?

1974 yılında Van'ın Gürpınar ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Van'da tamamladı. İşletme fakültesinde eğitimine devam ediyor. 1996 yılında ticarete başlayan Doğan, halen perakende olarak ticari hayatına devam ediyor. Köy-Der İl Başkanlığı ve sivil toplum kuruluşlarında ve insani yardım çalışmaları oldu. HÜDA PAR ile aktif siyasete 2012 de başladı, İl Başkan Yardımcılığı ve bir dönem il başkanlığı görevinde bulundu. 2014 yerel seçimlerinde HÜDA PAR Edremit Belediye Başkan Adayı oldu. Evli ve 5 çocuk babasıdır.

 

ÖZALP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SEYİTHAN ERÇİÇEK KİMDİR?

1975 yılında Özalp'ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Özalp’ta tamamladı. 1999 yılında ticarete başlayıp otel, giyim, elektronik sektöründe faaliyet gösteren Erçiçek, şuan iletişim sektörü üzerine toptan ve perakende hizmet vermektedir. Sivil toplum ve insani yardım kuruluşlarında çalışmaları oldu. 2013 yılında HÜDA PAR ile aktif siyasete başladı, Özalp ilçe temsilciliği görevinde bulundu. Kürtçe bilen Erçiçek, evli ve 5 çocuk babasıdır.

 

Vanhakimiyet

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.