betine giriş betine

Gazeteci Suat Baran, Kalp krizi geçirdi

Van'da uzun yıllar gazeteci olarak faaliyet gösteren Suat Baran, kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Gündem Yayın: 15 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 15.05.2023 14:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Van ilinde basın işlerini yürüten ve kentin sevilen simalarından olan gazeteci Suat Baran, dün geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan gazeteci Suat Baran'ın kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Durumun stabil olduğu öğrenilen SUat Baran'a Van Objektif ailesi olarak acil şifalar dileriz.

 

SUAT BARAN'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bir teşekkür mesajı yayımlayan Suat Baran, "Ani geçirdiğim kalp krizi süresince beni telefonla arayan, mesaj atan, sosyal medya üzerinden mesaj gönderen ve bizzatihi hastaneye gelerek sağlığıma kavuşmamı sağlayan Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Doktoru Doç.Dr.Tayyar Akkbulut hocamıza, hastane personeline ve ekibine, bana telefon edip geçmiş olsun dileklerinde bulunan ve bana ulaşamayan bütün dostlarıma, akrabalarıma sonsuz şükranlarımı arz ederim" dedi.

 

Van Gazetesi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.