betine giriş betine

Gençlerden Kayatürk’e büyük ilgi

AK Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Siyaset Yayın: 12 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 12.05.2023 13:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Seçime sayılı günler kala şehrin her noktasında vatandaşlarla kucaklaşmaya devam eden Kayatürk, Edremit’te gençlerle bir araya gelerek istihdam ve yatırım konularında özel gayret göstereceğini belirtti.

“Gençlerin coşkusuyla güç buluyorum”

 Yoğun temposunu düşürmeden çalışmalarını sürdüren AK Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk, Edremit’te gençler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Gençlerin öneri ve taleplerini dinleyen Kayatürk, “Sizlerin coşkusuyla güç buluyorum” dedi.

  Gençlerle yapılan toplantının ardından Edremit Yeni TOKİ sakinlerini evlerinde ziyaret eden AK Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk, vatandaşlardan destek sözü aldı. Evlerinde ziyaret edilen vatandaşlar, ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Kayatürk’e çalışmalarında başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.