betine giriş betine

Van Milletvekili Kayatürk, “Türkiye’yi daha fazla oyalamamalıdır”

Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne girme süreci tartışılmaya devam ederken, AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk de sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla eleştirilerini dile getirdi.

Siyaset Yayın: 11 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 11.07.2023 09:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Avrupa Birliği'ne (AB) girmek isteyen Türkiye için gecikmeler yaşanırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bu engelleri eleştirdi. Ülkede AB ile ilgili süreç konuşulurken, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk de eleştiriler de bulundu.

 

Yıllardır AB’ye girmek isteyen Türkiye için engeller meydana gelirken, AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk de sosyal medya hesaplarından tepkilerini dile getirdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Burhan Kayatürk, "Avrupa Birliği artık dürüst davranmalı ve Türkiye'yi daha fazla oyalamamalıdır.” Dedi.

 

Şehrivan

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.