betine giriş betine

İpekyolu'nda ‘Liseler Arası Ses Yarışması' başladı

Van’ın İpekyolu ilçesinde kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘Liseler Arası Ses Yarışması’ bugün büyük bir ilgiyle başladı.

Kültür Yayın: 16 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 16.05.2023 18:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

 

  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ses yarışması, İpekyolu Atatürk Sanat Galerisinde başladı. 3 gün boyunca devam edecek olan yarışmada adaylar birinci gelebilmek için performanslarını sergiledi. Müzik severlerin de yoğun ilgi gösterdiği yarışmayla ilgili İpekyolu Belediyesinden yapılan açıklamada, “Belediye olarak kültür ve sanatın önemini vurgulamaya ve İpekyolu halkına kaliteli etkinlikler sunmaya devam edeceğiz. Eğer siz de güzel performanslar izlemek ve müzik şöleninin tadını çıkarmak istiyorsanız yarışmamıza katılabilirsiniz. Sizlere sanat dolu günler yaşamaya davet ediyoruz” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.