betine giriş betine

Başarılı Başkan Tahsin Babur AK Parti’den Çatak Aday Adayı Oldu

AK Parti Çatak eski İlçe Başkanı Tahsin Babur, Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Siyaset Yayın: 23 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.11.2023 08:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yoğun bir katılımla AK Parti Çatak İlçe Başkanlığına gelen tecrübeli siyasetçi Tahsin Babur, Belediye Başkan Aday Adaylık dosyasını İlçe Başkanı Ahmet Kuncu’ya teslim etti.

İlçe Başkanlığı döneminde çok zor şartlara rağmen başarılı olarak, tüm herkesin gönlünde derin bir sevgi edinen Tahsin Babur, ilçesine hizmet için “Durmak yok, yola devam” dedi.

Aday Adaylık müracaatında yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olmaktan büyük gurur ve onur duyuyorum” diyen Tahsin Babur, “Büyük İslam alimlerinin yetiştiği güzel ilçemiz Çatak’ta daha yapacak çok işimiz var” dedi.

Babur konuşmasının devamında;

İlçemizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Başkanlığım döneminde her kapıyı çalarak, gönüllerde yer almasını bildik. Dolayısıyla biz ilçemizi, halkımızı ve sorunlarımızı iyi biliyoruz. Çözümü için de ekip arkadaşlarımla beraber ultra projelerimiz var. Hizmet bilgi ve tecrübe işidir. Allah’ın izniyle sizlerin desteğiyle kendim için değil, hizmet için geliyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.