Eşini ve çocuğunu kurtaran baba akıntıya kapılarak hayatını kaybetti

Van'ın Muradiye ilçesinde girdikleri suda akıntıya kapılan eşini ve çocuğunu kurtarmayı başaran baba, kendisi akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.

Gündem Yayın: 23 Ağustos 2026 - Pazar - Güncelleme: 23.08.2026 14:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 

Edinilen bilgilere göre olay, Muradiye ilçesinde bulunan Balık Bendi mevkisinde meydana geldi. Ailesiyle birlikte piknik yapmak için bölgeye giden vatandaşın eşi ve çocuğu, henüz bilinmeyen bir nedenle suya kapıldı. Durumu fark eden baba, hiç düşünmeden suya girerek eşi ve çocuğunu kurtarmayı başardı. Sudan çıkarılan anne ve çocuk, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak kahraman baba, kuvvetli akıntıya kapılarak bir süre sonra gözden kayboldu.

 

Ekipler Seferber Oldu

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye kısa sürede AFAD, jandarma, sağlık ile Polis Arama Kurtarma (PAK) ekipleri sevk edildi. Ekiplerin bölgede yürüttüğü yoğun ve titiz çalışmalar sonucu babanın cansız bedenine ulaşıldı.

 

Cenazesi Morga Kaldırıldı

Hayatını kaybeden talihsiz adamın cenazesi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Muradiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan anne ve çocuğun tedavilerinin sürdüğü öğrenilirken, meydana gelen acı olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.